Wednesday, June 15, 2011

KERAJAAN BLOK, KITA HACK

baca tajuk diatas kawan2, amacam? ganas tak bunyinyer..huhu, then kalau xkene dengan orang, nt diaorang akan cakap, tulis berdentum-dentum, bila berdepan katup sepi..hoho.


aku semakin tak faham dengan dasar-dasar kerajaan ni, dulu melaung-laungkan dasar kebebasan media, kebebasan internet, dan tak akan menyekat laman-laman web yang memberikan rakyatnya info melainkan PORNO.

aku kurang pasti kenapa kerajaan mengekat akses laman web download nie, padahal banyak lagi yang kerajaan perlu menyekat daripada di akses oleh kita, seperti laman-laman porno yang berleluasa.

bagi aku, elok juga ada yang hack laman web kerajaan, baru dia tahu sikit yang memang orang bengang dengan tindakan seperti itu, tapi, seperti yang kita tahu, mungkin nie lah kot salah satu action seperti yang di laungkan "transformasi kerajaan".

kenapa sekat? kenapa sekat?, adakah disebabkan namanya LANUN

pesanan kepada hackers sekelian, teruskan usaha anda.

lihat screenshot lamanweb yang tlh disekat itu:




 "menyokong, mane yang baik dan membantah mana yang tidak baik"

2 comments:

shindosai said...

hacker revolution.
could be interesting.

wadud@duad said...

huh.. betol la..
kerajaan setakat kecoh2 jer..
sistem islam macam dah xder dalam pemerintahan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...