Friday, May 27, 2011

mcD glass

2 kali berturut2 pegi mcd semata-mata untuk mendapatkan gelas nya yang terbaru, bini dah merengek2 hendak sangat ke gelas tu...hehe.




kali pertama pegi kecewa, sebab salah tarikh, dia kira ada hari2 tertentu untuk mendapatkan gelas free.


ada 5 warna kesemuanya, setakat ni aku baru dapat 2 warna, PINK dan HIJAU.

sekarang misi aku untuk mencapai target mengumpul kelima-lima gelas tersebut.

so, jika ada sesiapa yang nak bagi kat aku (sedikit bayaran) sile contact pada ruangan dibawah yer.

the new coca cola glass
dapatkan sekarang, sementara stok masih ada....


2 comments:

zwan said...

korang suka x gelas tu?
kalau suka?
apa tunggu lagi....jom serbu mcD..:)

zwan said...

@zwan

sini?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...