Tuesday, July 26, 2011

story about extremely christian in norway

selama nih barat asyik melabelkan puak-puak extreme lahir dari orang-orang islam sehingga ada yang menjadi takut dengan umat islam diseluruh dunia dan tercetusnya "islamophobia".

perkara ini mula menular sejak daripada kesan 11 september "ciptaan" yahudi sendiri.

kita semua tahu bahawa amerika celup yahudi begitu "anti" kan Islam, sehingga mencipta pelbagai propaganda-propaganda yang bertujuan untuk menyekat perkembangan Islam yang begitu pesat di seluruh dunia.tidak lain dan tidak bukan hanya bertujuan untuk melemahkan Umat ISLAM sendiri.

_________________________________________________________________________________
"go to hell"

 

Fanatik Kristian Norway mahu lancar Perang Salib

SUNDVOLLEN, Norway 24 Julai - Seorang fanatik Kristian berhaluan kanan yang membunuh sekurang-kurangnya 92 orang di Norway menganggap tindakannya sebagai sangat kejam tetapi perlu, kata peguamnya.
Dalam kenyataan pertamanya menerusi peguam sejak dia ditangkap, Anders Behring Breivik, 32, menyatakan kesediaan untuk menjelaskan tindakannya di mahkamah pada sesi yang dijadual diadakan esok berkaitan permohonan untuk melanjutkan tempoh penahanannya.
"Dia percaya tindakannya sangat kejam tetapi pada fikirannya tindakan itu perlu diambil," kata peguam, Geir Lippestad kepada stesen televisyen bebas, TV2.
Katanya, anak guamnya mengaku melepaskan tembakan dan meletupkan bom.
Lippestad yang bercakap malam tadi tidak memberi butir lanjut mengenai motif Breivik.
Breivik membenci 'golongan marxis budaya', mahu 'perang salib' dilancarkan bagi menyekat penyebaran Islam, dan dia juga menggemari senjata api dan sukan angkat berat selain menyiarkan pandangannya di laman web, kata pegawai.
Rakaman video yang disiarkan di laman web YouTube menunjukkan beberapa gambar Breivik, termasuk dia berpakaian penyelam sambil mengacukan senjata automatik. - Reuters

 sumber utusan0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...