Friday, July 29, 2011

pengalaman dengan samsung

salam semua kawan-kawan....

selamat berpuasa diucapkan kepada pembaca belog ini.

entri kali aku nak tulis sempena hari lastday aku bekerja dengan company Samsung ni.

korang semua mesti tahu jenama nih kan, siapa yang tidak tergila-gilakan produk terbaru samsung sekarang?
dengan galaxy tab nya, TV SMART nya, dan pelbagai lagi produknya yang boleh dikatakan sentiasa up to date


tapi, korang tahu tak, di sebalik tu, betapa struggle nya korang bila mana korang berada dalam situasi demi memastikan jenama ni sentiasa terus berada no 1 in the world, dan sekarang ni juga, phone dan TV telah berada di kedudukan tersebut kan.

dan yang paling best, dalam nuffnang aku nih, salah satu BE adalah iklan samsung, dah berbulan bertempel kat aku punya...thanks nuffnang..:)


2 comments:

cik fadh said...

pengguna samsung baru 4 hari . mmg best galaxy s !

zwan said...

cik fadh: best kan? touch mmg smooth je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...