Friday, April 22, 2011

cerita tentang hari jadi

sejak aku mula kerja beberapa tahun lepas, kira-kira balik...ni dah kali ke 3 aku menyambut hari jadi aku kat tempat kerja aku ni, bermula dari tahun 2008 , 2009 , 2010 dan yang terbaru 2011.

selain dari tempat kerja, aku jarang menyambut di luar @ dengan kawan @ keluarga sekalipun, sebab dah mmg dari kecil di asuh mcm ni, bila dah besar aku pun tidak kisah disambut @ tidak, dan tarikh lahir aku akan berlalu begitu saja bak angin bayu meniup kapas.

tahun ni jugak aku dah sah bergelar suami kepada isteri ku..permulaanku hidup bersama-sama isteriku, aku tak tahu bagaimana wish dari isteri ku pada birthday aku x lama nt, risau jugak aku sebab nya aku wish ala kadar je pada hari lahirnya 2 3 hari yang lepas, seperti biasa aku dikatakan kurang romantik, xpandai buat surprise, hehhhehee...betul tu, aku x seromantik seperti yang disangka2kan oleh isteri ku.

dipendekkan cerita, aku sebenarnya tertanya-tanya jugak bagaimana nanti dia akn wish untuk aku...saspen jugak ni.


berbalik pada cerita 1st tadi, kat tmpt keje, diaorg akan celebrate ramai, dan sorang satu akan dapat hadiah, hadiahnya pulak dari tahun ke tahun...makin kecil aku tgk, almaklum lah sebabnya company ON BAJET sekarang, dengan ekonomi yang tidak menentu ni, tapi syukur apa yang dapat.0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...